Har du redan ett ID?

Logga in till Södra Eken - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Södra Eken - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs mer
Välkommen till

Brf Södra Eken

Aktuellt 

Publicerat 20-10-20

Informationsblad om kommande 5-årsbesiktning

I dagarna kommer det ut ett informationsblad till föreningens medlemmar angående kommande 5-årsbesiktning. På talongen som rivs av från detta blad kan ni fylla i information om eventuella byggfel, produktfel eller brister i din lägenhet som inte redan har anmälts (det gäller dock inte målningsarbeten eller vitvaror i lägenheten).
 
I somliga fall av dålig lukt i badrummet kan det vara så att något har gått fel i städningen, så jag bifogar här länken till JM:s skötselråd (som också alltid finns att hitta på vår hemsida => brfsodraeken/bostaden/skötselanvisning). Det har också uppmärksammats att man vid städning av badrum kanske råkat ha haft sönder något som kallas "en nippel till vattenlåset", om detta misstänks efter att ha följt skötselråden hör i så fall av er till sodraeken@gmail.com.
 
Skötsellänken:
 

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Välkommen till Södra Eken

Brf Södra Eken har 66 lägenheter och ligger i Farsta.

Kvarteret Ekarna byggdes i ett dalstråk inbäddat mellan vackra ekar och en skogsslänt. Den andra etappen blev ett trivsamt hus om fyra till fem våningar som rymmer 66 välplanerade lägenheter. Boendet i Ekarna har ett unikt läge, och är både naturskönt och nära till stadsliv.

Södra Eken
brfsodraeken.se
JM - Hus att trivas i
www.jm.se